Intersindical Solidària ha participat en el Congrés Internacional Pedagogia 2019

15 / 02 / 2019 | Intersindical

El Congrés Pedagogia 2019 ha tingut lloc a l’Havana els dies 4 al 8 de febrer de 2019, organitzat pel Ministeri d’Educació de la República de Cuba i el Palau de Convencions de l’Havana, amb el suport de l’Organització de les Nacions Unides per a l’Educació, la Ciència i la Cultura (Unesco), Organització de les Nacions Unides per a la Infància (Unicef), Organització d’Estats Iberoamericans per a l’Educació, la Ciència i la Cultura (OEI), Associació d’Educadors d’Amèrica Llatina i el Carib (Aelac) i l’Oficina Regional de Cultura per a Amèrica Llatina i el Carib (Orcalc/Havana).

Les temàtiques general que s’ha ndesenvolupat durant el congrés han estat: la cooperació internacional per a una educació de qualitat; la pedagogía crítica; l’educació en valors i ciutadana per una cultura de pau; l’exercici professional dels docents; l’avaluació de la qualitat per a una educació inclusiva i equitativa en el marc de l’Agenda Educativa 2030, i altres eixos relacionats amb l’educació per a totes i tots.

Un dels elements innovadors d’aquesta edició ha estat el I Fòrum d’empresaris i líders en productes i serveis per a l’Educació, que ha servit per a l’intercanvi entre empresaris, científics, tècnics, representants governamentals i organitzacions no governamentals relacionades amb la cooperació i l’educació en el seu sentit més ampli, organismes internacionals, televisions educatives, ONGDs i altres entitats interessades en les possibilitats d’inversió, coproducció i col•laboració estrangera i nacional en el sector educatiu cubà.

En el marc de les activitats paral·les de Pedagogia 2019, Intersindical Solidària ha mantingut contactes amb la Fundació Nicolás Guillén de Cuba per establir marcs de col·laboració entre totes dues entitats i amb la Directora del Centro de Cooperación Internacional del Ministerio de Cultura de Cuba per tractar sobre la cooperació internacional i les ajudes a Cuba.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.