Intersindical Solidària participa en el Festival de Cinema Colombià Migrant

Intersindical Solidària, al costat de més de 30 organitzacions socials, participa en el Festival de Cinema Colombià Migrant,
una iniciativa liderada i organitzada per la Xarxa d’Artistes, Exiliats i Migrants per la Pau (RAEMPAZ), integrada per organitzacions de víctimes, migrants, refugiades, artistes, gestors culturals, exiliades, acadèmiques, persones defensores de drets humans, dins i fora de Colòmbia.

23 / 09 / 2023 | Intersindical

La segona edició d’aquest nou festival es durà a terme des de l’1 al 8 d’octubre de 2023.

El Festival naix amb la intenció de visibilitzar, generar llaços, construir comunitat i ser una eina de memòria simbòlica i col·lectiva de la migració forçada colombiana.
El festival és la manera en què les organitzacions s’han unit per a construir un relat col·lectiu de memòria simbòlica sobre l’exili i la migració forçada de milers de colombianes i colombians a través de l’art i la cultura.

En aquesta edició se projectaran més de 60 pel·lícules. Un dels eixos transversals serà la mirada al desplaçament forçat que conformarà la secció oficial.

A València, el Festival consistirà en cinc sessions presencials entre els dies dilluns 2 i divendres 6 d’Octubre, en les quals es pretén fer un repàs a diferents aspectes de la migració forçada i l’exili, mitjançant la projecció de deu pel·lícules.
Hi haurà sessions sobre “Resistencias y Territorios”, “Situación actual del campesinado colombiano”, “Mujeres y resistencias”, “La inmigración transfronteriza” i “Desplazamiento, despojo y resistencias”.


Intersindical Solidària, conscienciada amb aquesta realitat del poble colombià i dels seus líders socials, dóna suport a aquesta iniciativa solidària i cultural i defensa la necessitat que aquests relats de vida i de compromís social i polític tinguen cabuda en la societat valenciana. Animem a qualsevol persona interessada pel cinema social a vindre al festival per gaudir de les seues propostes.

Per a més informació del festival, dies, horaris i seus de les projeccions:

https://festivalcolombiamigrante.com/?fbclid=IwAR1Dhdc2QKZdZGDNONcmeNBw51N_XIBJmghozy_9n5Wx4oWUr_B3CbOw7W4
Redes: https://www.facebook.com/colmigrantefest
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.