Intersindical Solidària participa un acte sobre la situació a l’Argentina

28 / 05 / 2024 | Intersindical

El proper dijous, 30 de maig, a les 19 hores, a la seu de la Intersindical Valenciana, tindrà lloc una conferència sobre la situació de la Ciència, la Teconologia i de las treballadores i treballadors a l’Argentina de Milei. També formen part de l’organització de l’acte l’Asocación argentina Matín Fierro, Argentinxs para la Victoria provincia 25 e Intersindical Valenciana.

A l’acte intervindrà Luis Zas Navarro, membre de la conducció nacional de FOETRA, gremi de les telecomunicacions, i de la conducció nacional de la Central de Trabajadores y Trabajadoras de la Argentina Autónoma. A més, hi participaran, online, diversos dirigents de la CTA Autònoma i sindicats de l’estat espanyol.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.