Intersindical Valenciana expressa la seua solidaritat amb el poble d’Hondures

02 / 12 / 2017 | Intersindical

Intersindical Valenciana se solidaritza amb el poble d’Hondures i fem una crida d’alerta davant les violacions als drets humans i la repressió exercida pel govern d’Hondures cap a la població d’aquest país, que ha sortit legítimament als carrers a manifestar-se contra les accions fraudulentes que el govern, amb la complicitat del Tribunal Suprem Electoral (TSE), ha realitzat per evitar que es complesca la voluntat popular expressada a les urnes el passat 26 de novembre passat amb una
tendència clarament favorable del candidat de l’Aliança Opositora contra la dictadura,
Salvador Nasralla.

Exigim al govern d’Hondures el respecte dels drets humans, als principis bàsics de la democràcia de l’alternança en el poder, el cessament de la criminalització de la protesta social i les demandes populars, així com el cessament de la repressió contra el poble d’Hondures.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.