Per l’aparició amb vida de Santiago Maldonado

31 / 08 / 2017 | Intersindical


La desaparició forçada del jove Santiago Maldonado el passat 1 d’agost a la localitat d’Esquel quan acompanyava les protestes de les comunitats maputxes posa en evidència novament les polítiques de privació de drets del govern argentí al qual només li queda la repressió com a metodologia per fer callar manifestacions de tots els treballadors i de la comunitat en general.

Des de la Intersindical Valenciana repudiem aquestes pràctiques que ens retrotreuen a èpoques nefastes de la nostra història. A més, reiterem que la unitat dels treballadors i treballadores i dels sectors populars és l’eina que permetrà frenar aquest model polític - econòmic repressor, ajustador i contrària als drets fonamentals.

Per això, des de la Intersindical Valenciana ens unim al reclam dels familiars de Santiago, i els acompanyem juntament amb les organitzacions defensores dels drets humans i altres organitzacions gremials i socials, per impedir que segueixin sotmetent drets tan bàsics com la llibertat d’expressió i d’acció dels ciutadans i se sumem a l’exigència de la societat argentina per reclamar el govern que prenga les mesures necessàries per garantir la seva aparició amb vida.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.