Congressos

Modificació del calendari d’assemblees congressuals

El Secretariat de la Intersindical Valenciana, en la sessió que va tindre lloc el dijous 12 de gener de 2012, va acordar retardar la segona roda d’assemblees, que estaven previstes per als dies 24, 25 i 26 de gener de 2012.

12 / 01 / 2012 | Intersindical

Les persones que han elaborat les ponències tenen fins al dia 13 de febrer per comunicar si accepten, rebutgen o transaccionen les esmenes presentades. Per això, a l’espera de saber quin és el resultat d’aquest treball, considerem que és més oportú retardar les assemblees previstes fins a tindre el document definitiu de les esmenes que serà debatut en el Congrés Confederal del mes de maig.

En eixe sentit, en el moment que es tinga el document es convocarà la segona roda d’assemblees i el Consell Nacional per fixar la posició de la Intersindical Valenciana al respecte i triar la nostra delegació.

 
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.