Presentacions de llibres

Cròniques d’un temps d’incerteses

L’escriptor i periodista Antoni Gómez ha presentat aquest 21 d’octubre el llibre “La vida precària” a la seu d’Intersindical Valenciana.

22 / 10 / 2021 | Intersindical

Ha intervingut en la presentació Nel·lo Pelliser Rossell, periodista i professor de Comunicació Audiovisual i Publicitat de la Universitat de València.

‘La vida precària. Cròniques d’un temps d’incertesa’ (Institució Alfons el Magnànim / Lletra Impresa Edicions), és una antologia d’assajos relacionats amb els temps actuals, els problemes que ens afecten i la realitat que ens envolta.

Antoni Gómez centra els seus articles en algunes d’aquestes temàtiques:

El terrorisme gihadista, la crisi dels refugiats i de les grans migracions, el canvi climàtic, l’embranzida del racisme i de la xenofòbia, la intolerància exercida per partits populistes d’extrema dreta, la corrupció política, la inoperància d’institucions internacional etc.
El llibre es un recull de 70 articles que van veure la llum al llarg de quinze anys a Levante-EMV.
Intersindical Cultura recomana la lectura d’aquest assaig perquè ens ajuda a entendre millor les realitats més pròximes i aquesta comprensió del que ens envolta és necessària per a realitzar qualsevol tasca transformadora.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.