El Director General de Qualitat Democràtica i la presidenta de la Plataforma de Familiars de Fosses de Paterna inauguren una exposició sobre memòria democràtica a la seu d’Intersindical Valenciana

15 / 04 / 2021 | Xema Sánchez Alcón

Intersindical Valenciana ha inaugurat hui, dijous 15 d’abril, a la seu del sindicat,  una exposició sobre Memòria Democràtica titulada “El Silencio roto”.

La protagonista d’aquesta exposició és la Plataforma d’Associacions de Familiars de la Fosses Comunes de Paterna. Aquesta plataforma ha trencat el silenci -d’ací naix el nom de la exposició-, enfrontant-se a la barbàrie del franquisme i rescatant la memòria de les 2.238 persones assassinades per la dictadura en l’anomenada “Paredón de Espanya”.
Amparo Belmonte Orts, Presidenta de la Plataforma, ha sigut l’encarregada d’inaugurar l’exposició al costat del Director General de Qualitat Democràtica, Responsabilitat Social i Foment de l’Autogovern, Iñaki Pérez Rico.

Intersindical Valenciana, a través de l’àrea d’Intersindical Cultura vol, en aquest mes d’abril republicà, recordar la memòria de les víctimes del franquisme i recordar que valors com la llibertat, la solidaritat o la igualtat continuen sent més necessaris que mai.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.