Presentacions de llibres

EL MUT DE LA CAMPANA

Primera de les obres proposades per a llegir i comentar en el programa conjunt d’Intersindical Cultura i la S.C. El Micalet

Invitació a l'activitat.Disseny de Pepa Úbeda
Invitació a l'activitat.Disseny de Pepa Úbeda
29 / 09 / 2012 | Dolors Jimeno

El Micalet parla de llibres comença a rodar el proper dimecres 3 d’octubre a les 19:30 a la BIBLIOTECA del Micalet, al carrer Guillem de Castro, 73 de València

Com podeu observar en aquest enllaç  El Micalet i Intersindical Cultura iniciem amb molta il·lusió aquesta nova activitat: la formació d’un grup de lectura. No cal dir que és obert a totes les persones. Podeu vindre a les sessions que us vinga de gust. Cada reunió tindrà un llibre com a objectiu. El primer, com ja heu llegit, serà EL MUT DE LA CAMPANA, de Josep Lozano, editat per Bromera. Us esperem! Recordeu que El Micalet para de llibres.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.