Presentacions de llibres

Els reptes del sindicalisme actual

Intersindical Cultura ha presentat a la seu de STEPV-Intersindical Valenciana el llibre d’ENRIC LLOPIS “¡A la huelga!”. El llibre parla de la mirada compromesa de nou sindicalistes.

18 / 10 / 2023 | Intersindical

El nostre company VICENT MAURÍ, un dels entrevistats, ha presentat l’acte.

Maurí, un dels protagonistes del llibre i del sindicalisme valencià més combatiu, ha expressat en la seua intervenció la necessitat d’incloure la dimensió sociopolítica en la vida sindical. L’històric sindicalista ha advocat per un sindicalisme on el conflicte siga l’eix principal i ha defensat l’autonomia sindical i l’assamblearisme com a motors principals del sindicalisme del futur.

Biografies i conflictes laborals en els quals van participar nou sindicalistes durant quatre dècades: Antonio Pérez Collado; Catalina Socías; Maxi Moro i Nicol Navas; Mamen Soler; Vicent Maurí; Ximo Jordán; Ventura Montalbán; Gloria Martínez i Alberto Guerrero. Ja jubilats, van estar ocupats en diferents sectors, com el tèxtil, l’automobilístic, l’educació, l’ebenisteria o l’àmbit rural a la comarca de l’Horta de València.

Intersindical Cultura continuarà estant al costat de cronistes valents com Enric que, amb el seu esforç personal i a contra corrent, treuen llibres al mercat que, encara que no sigan comercials, com diu el prologuista Alfons Cervera, són més necessaris que mai.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.