Presentacions de llibres

Entre mots i versos

Recull de poemes a cura d’ Isabel Marcillas Piquer, coordinadora de l’Aula Literària de la Universitat d’Alacant

Portada del llibre capturada d'internet.
Portada del llibre capturada d'internet.
26 / 08 / 2016 | Dolors Jimeno

El millor elenc de la poesia valenciana actual

La pinacoteca, la fototeca i la biblioteca de la Intersindical Valenciana van creixent a poc a poc gràcies, principalment,  a les aportacions de les amistats que col•laboren en les nostres activitats i de les persones que, senzillament, tenen el gust de participar-hi. (Aprofite per a recordar-vos que podeu escriure a .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic) per a organitzar l’acte de recepció de la vostra donació).

L’últim llibre que ens ha arribat és Entre mots i versos,  una edició a cura d’Isabel Marcillas Piquer i publicat per la Universitat d’Alacant amb el suport del Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística. El llibre comença amb una presentació de la professora Marcillas en què explica que el volum reprodeueix els poemes que es van llegir en la Festa de la Poesia de la Universitat d’Alacant el 2014. A continuació trobem el discurs del mantenidor d’aquell acte, Lluís Alpera. Tot seguit,  per ordre alfabètic d’autoria, podem llegir els poemes de totes les i els poetes que hi van participar. En són 54 però per no fer-ho tan llarg només citaré les persones que han participat en activitas d’Intersindical Cultura: Manel Alonso i Català, Lluís Alpera, Manel Joan i Arinyó, Juli Capilla, Marisol González, Ramon Guillem, Tomàs Llopis, Eusebi Morales, Vicent Penya, Jaume Pérez Montaner, Isabel Robles Gómez, Lluís Roda, M. Carme Sáez, Pepa Úbeda i Silvestre Vilaplana.

En definitiva, un llibre de poemes que s’ha de llegir per la qualitat dels versoss i pel fet de tenir en les nostres biblioteques personals el millor elenc de la poesia valenciana actual.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.