Presentacions de llibres

“Joc de dos”, de Rosa Roig

El llibre “Joc de dos”, amb poemes de Rosa Roig i dibuixos de Manola Roig, es presentarà divendres vinent a la seu de la Intersindical.

06 / 05 / 2012 | Dolors Jimeno

El divendres 11 de maig, Intersindical Cultura acollirà la presentació del primer llibre que ha nascut des del blog, “Joc de dos”. Poesia i dibuixos, un joc a què podeu jugar totes les persones amb qui vulgueu. Les autores estaran acompanyades per l’escriptora Gemma Pasqual, l’escriptor Manel Alonso i el mestre Vicent Esteve.

Rosa Roig ens presenta aquests tres primers jugadors: comencen a jugar Manel Alonso Català, escriptor, periodista, editor i director de la col·lecció “Mil poetes i un país”, de Germania, una editorial moderna i capdavantera. Creu, Alonso, que la nostra poesia mereix un llibre. Gemma Pasqual, una dona compromesa que estima la seua terra i la seua gent, com diu sempre. Una escriptora d’èxit i una jugadora que no es cansa mai. És vocal de l’AELC al País Valencià. Gemma, sempre ens ha incitat a seguir escrivint. Vicent Esteve i Montalvà, mestre, amic i mentor, encara que el terme resulte sorprenent, fin i tot per a ell. Mentor és un personatge de l’Odissea,  “un dels poemes fundacionals del cànon de la literatura occidental”; conseller i mestre de Telèmac. La deessa Atenea quan necessità parlar amb Penèlope, va prendre la forma de Mentor, i l’ajudà a prendre una difícil decisió. Vicent, sempre ha jugat amb nosaltres.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.