Presentacions de llibres

La pasión feminista de mi vida, de Lidia Falcón

El llibre, editat per l’editorial El viejo topo, es presentarà a la seu de la Intersindical Valenciana el dimecres 27 de juny.

Invitació a la presentació
Invitació a la presentació
22 / 06 / 2012 | Dolors Jimeno

L’Àrea de la Dona de la Intersindical i Intersindical Cultura han organitzat la presentació de l’últim llibre que ha publicat Lidia Falcón (Barcelona, 1937). L’autora és llicenciada en Dret, Art dramàtic i Periodisme i doctora en Filosofia. És fundadora i presidenta del Club Vindicación Feminista.

Lidia Falcón estarà acompanyada en la presentació per la periodista Rosa Solbes  i l’escriptora Rosa Roig, en un encontre dirigit per Macu Gimeno. Us esperem el proper dimecres a les 19 h a la seu de la Intersindical Valenciana.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.