Presentacions de llibres

La pasión feminista de mi vida, presentat ahir a la Intersindical

La presentació del llibre de Lidia Falcón va aplegar ahir a la nostra seu desenes de persones

D'esquerra a dreta, Macu Gimeno, Lidia Falcón, Rosa Solbes i Rosa Roig. Foto: Gràcia Ausiàs
D'esquerra a dreta, Macu Gimeno, Lidia Falcón, Rosa Solbes i Rosa Roig. Foto: Gràcia Ausiàs
28 / 06 / 2012 | Dolors Jimeno

Lidia Falcón ha presentat a València, per primera vegada, el seu llibre La pasión Feminista de mi vida, editat per l’editorial El viejo topo. La Intersindical Valencia, a través de l’Àrea de la Dona i Intersindical Cultura, ha acollit amb una gran satisfacció aquest esdeveniment.

L’autora va estar acompanyada en la taula per la periodista Rosa Solbes, una dona lluitadora i excepcional; per l’escriptora Rosa Roig, qui fa poc presentà el seu poemari Joc de dos a la nostra seu; i la coordinadora de l’Àrea de la Dona de la Intersindical Valenciana Macu Gimeno, una sindicalista i feminista de prestigi en tot l’estat espanyol. Intersindical Cultura vol remarcar especialment la presència de Rosa Solbes, qui va acceptar sense dubtar intervenir en l’acte sobre el llibre de Lidia Falcón i formar part de les amistats de la Intersindical, la seua casa. Ara, només cal que compreu el llibre i el llegiu. Hi trobareu la història de la lluita feminista dels últims vuitanta anys a l’estat espanyol, sense que l’autora s’estiga de dir res fora de la veritat que ella ha viscut. Un luxe.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.