Presentacions de llibres

“La Pelitrúmpeli”

La revista infantil La Pelitrúmpeli celebra el seu primer aniversari a la nostra seu.

27 / 04 / 2012 | Dolors Jimeno

Encara sota el paraigua d’Els dimARTS de la Intersindical, el dia 24 d’octubre de 2011, vam poder conéixer de primera mà la revista “La Pelitrúmpeli”.

El proppassat octubre vam obrir el ventall cultural, ampliàrem el repertori. A més de les exposicions d’arts plàstiques, iniciàvem una nova etapa, que poc després ja es denominaria Intersindical Cultura, amb la presentació d’una revista infantil il·lustrada. El director, David Carboneras; l’il·lustrador artística, Jesús Huguet i Aitana Carrasco, il·lustradora, ens van presentar aquesta estupenda revista infantil nascuda en el si de l’Associació Cultural Moixama http://moixama.blogspot.com.es/, de la qual formen part alguns dels actuals membres de la revista. De vegades, en el món de la creació passen aquestes coses: trobes la col·laboració per al projecte que somnies on no ho havies pensat.  Les persones assistents a l’acte de la Intersindical vam poder fullejar i adquirir exemplars dels cinc primers números de la revista, curulla de belles històries. No només és recomanable per les narracions, per la lletra. Les il·lustracions són de gran exigència tècnica i d’alta resolució artística.  David, Jesús i Aitana s’han format durant anys, han estudiat molt, han investigat, han anat lluny a conéixer què es fa arreu. De tot això ha nascut La Pelitrúmpeli,  una realitat gràcies a la voluntat i la passió de les persones que hi treballen i a la infraestructura de l’editoral El Bullent. Definitivament,  una publicació ben plena de belles històries i amb unes il·lustracions boníssimes. Molt recomanable. Us hi podeu subscriure a través de http://www.lapelitrumpeli.com.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.