Presentacions de llibres

“Tibar l’arc”, presentat a la seu d’Intersindical

El llibre, editat per Tria Llibres, va ser presentat el dia 30 de maig de 2012 amb la presència de moltes de les plomes recollides en l’antologia.

02 / 06 / 2012 | Dolors Jimeno

“Tibar l’arc”. Una mirada a la poesia valenciana actual és una antologia d’Alfons Navarret, que recull alguns dels poemes de 27 poetes nascuts i nascudes, a la vida o a l’escriptura, al País Valencià, després de 1970.

Es tracta d’un llibre fet amb molt de gust per Tria Llibres amb la direcció de Ferran Bataller. Comença amb una Nota de l’antologador i continua amb un pròleg a càrrec d’Enric Sòria. Els autors i les autores són presentats amb un resum de la seua vida i una foto que precedeixen els poemes. Tots ells d’una gran varietat de temes, estils diversos i extensions diferents. Entre el públic hi havia Marc Granell amb la seua benedicció per a tota aquesta gent jove que vol continuar escrivint. L’acte va començar amb la presentació de Ferran Bataller. Després vingueren les explicacions de Lorena Cayuela en representació de totes i tots. Les paraules finals van ser a càrrec d’Alfons Navarret, que deixà pas a totes les persones que van voler llegir els poemes propis continguts en el llibre. Així, el públic vam poder sentir Pere Ciscar, Eduard Marco, Pau Sif, Rubén Luzón (que va llegir també un sonet inclòs en una altra publicació), Begonya Pozo (aprofità per a convidar-nos a la presentació del seu nou llibre) i tancà Alfons Navarret, que a banda d’haver fet l’antologia poètica també hi participa.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.