Presentacions de llibres

Presentació de l’últim llibre de Manel Àlamo, “El Projecte Gènesi

A la seu d’Intersindical Valenciana, l’àrea d’Intersindical Cultura ha presentat l’últim llibre de Manel Àlamo, “El Projecte Gènesi. Episodi primer: El llegat d’Owen”.

28 / 02 / 2024 | Intersindical

La presentació de la novel·la ha estat a càrrec de l’escriptora Lourdes Boïgues que ha defensat el valors literaris de l’obra.

La novel·la tracta de la història de Joseph Owen, un exitós creador de videojocs. En morir els seus avis, amb qui va viure des dels tres anys, descobreix la documentació del Projecte Gènesi, un programa espacial que havia posat en marxa son pare en els anys 80 del segle passat per localitzar un planeta de característiques semblants a la Terra.
El llibre ha sigut editat per Lletra Impresa Edicions.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.