Presentacions de llibres

Presentació del llibre de l’escriptor Carlos Goga

Intersindical Cultura ha presentat aquest dilluns 19 de desembre a les 18.30 h en la seu del sindicat Juan de Mena, 18 el llibre #LOVETOPIA de CARLES GOGA.

20 / 12 / 2022 | Intersindical

El llibre és una narració crítica contra la societat de consum occidental que defensa una utopia on la intel·ligència emocional i les relacions humanes són més autèntiques.
La presentació ha estat a càrrec de JOAN OSCA, acompanyant d’educació llibre infantil.

L’argument de la novel·la és el següent:
L’any 2033, el periodista Rubén González visita de manera oficial#lovetopía, un país dirigit per dones i sorgit després de la independència del Llevant espanyol des de les influències del moviment 15-M.
El periodista, a través dels seus articles i del seu diari íntim, supera la majoria de prejudicis i creences limitants que li mantenen atrapat a la societat de consum occidental. A més, de la mà de les dones lovetopianas, gaudeix d’una sexualitat evolucionada, amb intel·ligència emocional i polaritats energètiques, que li portaran a redescobrir les relacionis home-dona.
És #lovetopía una il·lusió, un estat salvatge o un centelleig del que potser podem ser? En un ball ininterromput de noves tecnologies, ecologisme, economia col·laborativa i del bé comú, índex de la felicitat, democràcia real, energies sostenibles, renda bàsica universal i un llarg etcètera, el periodista descobreix que una altra societat és possible quan col·lectivament atenem les raons del cor.
#lovetopía és una visualització de com seria una societat moderna, i com serien els seus ciutadans, si apostem per una educació orientada a la felicitat, una alimentació i una sanitat que persegueixen la salut, una economia basada en el bé comú i en la generositat, i una democràcia real que utilitza les noves tecnologies perquè els ciutadans exerceixen la seua sobirania política.
L’autor ofereix un somni col·lectiu que qualsevol pot abraçar i convertir en intenció de vida. La seua força ens arriba fàcil perquè proposa comportaments i institucions nascudes directament des del cor. I quants més lovetopianos i lovetopianas siguem, més a prop estarem de poder construir #lovetopía!

Intersindical Cultura recomana aquesta obra que ens reconcilia amb la nostra necessitat de continuar somiant en un altre món possible.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.