Presentacions de llibres

Presentació del llibre de memòries de Robert Sánchez Miralles

Intersindical Cultura ha presentat aquest dijous 15 de desembre a les 18.30 h en la seu del sindicat Juan de Mena, 18 el llibre “Costera Amunt” de Robert Sánchez Miralles . La presentació ha estat a càrrec de Pilar Medrano.

16 / 12 / 2022 | Intersindical

El llibre és un recorregut per les seues vivències personals, per la seua lluita antifranquista i per la seua experiència educativa com a mestre. L’obra abasta un període molt llarg. El naixement de l’autor en un poble de l’Horta Nord, en plena postguerra, foragitat amb la seua família al baix Aragó. Passats uns pocs anys, retorn al País Valencià a continuar sofrint penúries, però sense tant de fred. Per l’impuls de la mare i el desig d’aprendre estudia batxillerat elemental i després magisteri, ara bé, sempre treballant. Les vivèn-cies personals el posicionen en una part de la història, sofrint la repressió franquista i atur a tandes des de 1967. I, finalment, amb una transició “gens transitòria” i l’arribada de la democràcia —un canvi que més bé fou un recanvi— es clou el llibre.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.