Presentacions de llibres

Primer llibre de l’orientador educatiu Juan Murillo

Intersindical Cultura ha presentat aquest dijous 14 d’octubre, a la seu del sindicat, el llibre de l’escriptor i orientador educatiu Juan Murillo Pausà (Editorial Gusanillo)

15 / 10 / 2021 | Intersindical

Ha presentat el llibre Lara Ferrer, editora de l’Editorial Gusanillo.

El llibre tracta de la vida i el somnis del personatge principal, Alejandro.
Alejandro va complir els quaranta fa ja quatre anys i encara tracta de trobar-li sentit a la seua vida. Un tipus insegur, amb els seus secrets, amb els seus èxits i fracassos. Se sent ofegat per una rutina sense estímuls, monòtona: és una bomba de rellotgeria a punt d’esclatar.
44 anys de somnis grans i accions contingudes.
44 anys lluitant per acceptar-se a si mateix.
44 anys intentant encaixar en el món.
Però aquesta vida està a punt de volar per l’aire.

Aquesta història comença amb el protagonista deslliurant-se del seu treball, sol·licitant un permís laboral. En aquesta mateixa jornada, la de la seua eixelebrada iniciativa, una estranya i poc habitual notícia radiofònica, una suposada aparició sobrenatural al Japó, s’acaba convertint en l’excusa perfecta per omplir de contingut el seu període sabàtic. Conscient que està davant el que sembla ser una exageració més de la premsa groga, decideix igualment viatjar per analitzar el fenomen en el seu lloc d’origen. El que no espera és què la seua decisió marcarà l’inici d’una extraordinària aventura: està a punt de succeir una cosa insòlita a nivell internacional.

La novel·la es presenta com una ficció autobiogràfica. Submergeix al lector en un viatge que, narrat en primera persona, permet bussejar entre les introspeccions del protagonista, el seu passat i les reflexions que aquest va fent del món que l’envolta. Però l’enigma que es converteix en la seua excusa perfecta acabarà per acaparar tota l’atenció. Alejandro està davant una cosa molt més gran i important del que aparentava en un primer moment: La “revolución de las luciérnagas” de llum està en marxa.

Intersindical Cultura, en aquest cas, dóna el seu suport en la seu del sindicat a un nou autor, a la seua primera obra i a una petita editorial. Continuem apostant per aquestes iniciatives petites i desconegudes per als circuits comercials a l’ús.

 
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.