Presentacions de llibres

Quarantena. Un joc de paraules

Portada del llibre, editat per Enquadres
Portada del llibre, editat per Enquadres
09 / 05 / 2018 | Dolors Jimeno

Ahir vam presentar a la nostra seu el, per ara, últim llibre de Tomàs Moreno Millán, poeta, narrador, mestre i membre de la Intersindical. Col·labora en moltes iniciatives relacionades amb la lectura i l’escriptura. Dirigeix un taller de poesia a la Universitat de València i és autor del blog http://tomasmoreno.blogspot.com/.

Va ser presentat per Antoni Rovira
Antoni és llicenciat en Filologia Catalana i llicenciat en Filologia Italiana. Professor de valencià, traductor i escriptor.(per exemple ha traduït a l’italià el Tirant, en la versió de Josep Palomero, i també, del mateix autor, El tatuatge dels apàtrides, una novel·la que personalment recomane). És un animador literari constant. Igual s’encarrega del Conte del diumenge, com de coordinar un llibret de falla com de col·laborar amb el CEFIRE de plurilingüisme per a promoure l’escriptura en valencià en els instituts de secundària de les zones castellano-parlants.

Durant la presentació, Voro Guzmán llegia els relats que li requeria Tomàs Moreno a mesura que explicava el procés de creació del volum.
Voro és actor i director teatral. Formà part de La Mandràgora en els temps del teatre independent. Ha muntat obres per a les falles que han sigut premiades per la Junta Central Fallera. També ha obtingut el prestigiós premi de teatre Vila de Mislata.

El llibre conte il·lustracions de Ferran Capilla i del mateix Tomàs Moreno. El recull de relats està farcit de reflexions, refranys i frases fetes relatives al nombre 40. Fa l’ullet a Blasco Ibáñez, a Paul Auster… Relats diversos que amaguen moltes sorpreses.

Pròximament publicarem les intervencions de Tomàs i d’Antoni.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.