Presentacions de llibres

Reflexions per a pensar la pandèmia

26 / 03 / 2021 | Intersindical

Intersindical Cultura presenta aquest dijous dia 25 de marc a la seu del nostre sindicat el llibre d’Enric Senabre Generació C. Conviure amb la pandèmia.  Rafa Miralles, el seu presentador i Cap de Redacció de la nostra revista sindical Allioli ha presentat aquest assaig per a totes les edats.
La reflexió sobre la pandèmia que patim es fa més necessària que mai. Quan la vacunació i el control de les successives onades semblen al nostre abast, haurem de pensar sobre la normalitat que vivíem abans dels successos que van parar el temps. Volem reiniciar un sistema tòxic que va motivar en part la pandèmia de la Covid-19? Serem capaces de pensar una normalitat alternativa que tinga en compte les causes de la catàstrofe i embride la història en una direcció més humana?
Aquestes i altres preguntes es plantegen al llibre que presentem, Generació C. Reflexions per conviure amb la pandèmia, de l’editorial Bromera. Un llibre pertinent i necessari per a un públic ample a qui agrade ser conscient i proactiu.

Senabre, E. Generació C. Reflexions per conviure amb la pandèmia. València 2020. Editorial Bromera.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.