Presentacions de llibres

“Tibar l’arc”: una mirada a la poesia valenciana actual

El pròxim dimecres Intersindical Cultura presentarà el llibre “Tibar l’arc”, de Tria Llibres, amb lectura d’alguns dels poemes recollits en l’antologia.

Invitació a l'acte de poesia.
Invitació a l'acte de poesia.
24 / 05 / 2012 | Dolors Jimeno

Aquest acte serà presentat per Ferran Bataller, editor de Tria Llibres, i hi assistiran Alfons Navarret, Lorena Cayuela, Pere Ciscar, Rubén Luzón, Eduard Marco, Begonya Pozo, Eduard Ramírez i Pau Sif. Ens trobarem a les 19 hores a la seu de la Intersindical Valenciana, carrer Juan de Mena, 18, de València.

La targeta amb totes les dades d’aquesta presentació, la teniu en aquesta mateixa pàgina, com podeu veure. Per a més informació, feu una ullada a aquest vídeo.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.