Notícies de la Intersindical Valenciana


Davant la crisi Intersindical Valenciana es manifesta contra les retallades

dijous 03 novembre 2011 19:05 h | Comenta la noticia

Una cinquantena de delegades i delegats de la Intersindical Valenciana s’han manifestat pels carrers de la ciutat de València per mostrar el seu rebuig a les retallades en els drets socials i en els pressupostos de la Generalitat Valenciana.


Partits polítics EUPV-Els Verds i la Intersindical Valenciana incideixen en la lluita contra els retalls

dijous 03 novembre 2011 19:01 h | Comenta la noticia

Membres de la direcció de la Intersindical Valencianaes van reunir el 2 de novembre amb el candidat d’Esquerra Unida-Els Verds al Congrés per València, Ricardo Sixto, amb qui han compartit la preocupació per la crisi econòmica i social.


Eleccions sindicals Intersindical guanya les eleccions a RTVV

divendres 28 octubre 2011 14:27 h | Comenta la noticia

La Intersindical es converteix en el gran guanyador de les eleccions en duplicar el nombre de vots i delegats i empatar amb CCOO amb 6 representants en el Comité d’Empresa.Els sindicats potenciats per l’empresa, USO i CSIF, es queden amb 3 delegatscadascú. Els 358 vots aconseguits per la Intersindical equivalen aun 27 per cent de tots els vots emesos.


A casa nostra L’alcalde de Marinaleda visita Intersindical Valenciana

divendres 28 octubre 2011 14:05 h | Comenta la noticia

A proposta de l’Àrea de Moviments Socials de la Intersindical Valenciana, Juan Manuel Sánchez Gordillo, alcalde de Marinaleda, ha visitat la seu d’Intersindical Valenciana i hem tigut ocasió de compartir amb ell una conversa distenguda i interessant sobre l’experiència de colectivització del mitjans de producció al seu poble.


Mesa general de la Funció Pública Congelació salarial en 2012, promesa de carrera en 2013 i negociació de l’horari

dijous 27 octubre 2011 14:22 h | Comenta la noticia

Dimecres passat, com ja us vam anunciar, es va reunir la Mesa General de Negociació del personal funcionari, estatutari i laboral, per tal de tractar sobre el Capítol I de la Llei de Pressuposts de la Generalitat per a 2012.


Intersindical es felicita de la decisió d’ETA de cessar definitivament la seua activitat

divendres 21 octubre 2011 14:03 h | Comenta la noticia

Intersindical Valenciana acull amb satisfacció la decisió anunciada ahir per ETA d’abandonar definitivament la lluita armada. El Sindicat espera que siga el primer pas per a, en un breu temps, aquesta es dissolga, entregue les armes i pose punt final a la seua activitat.


Justícia “Justicia digna, ya” repartirá pipas a todos los ciudadanos que acudan a la Ciudad de la Justicia

dijous 20 octubre 2011 16:08 h | Comenta la noticia

El mismo día 21 de octubre en que las autoridades judiciales inaugurarán en un acto protocolario el año judicial, la plataforma Justicia Digna Ya ha convocado diversos actos de protesta para denunciar la situación de la justicia valenciana.


Intersindical Valenciana dóna suport a les mobilitzacions de la Koordinadora de Kol·lectius del Park

dimarts 11 octubre 2011 23:25 h | Comenta la noticia

La Koordinadora de Kol·lectius del Park Alkosa ha convocat mobilitzacions per reinvidicar el pagament, immediat, de les despeses que els deu la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament i per exigir la gratuïtat del menjador.


9 d’octubre La Generalitat i l’ocupació: una política fracassada

divendres 07 octubre 2011 23:23 h | Comenta la noticia

Enguany commemorem el 9 d’Octubre immersos en una crisi econòmica que abasta a amples capes de la ciutadania valenciana i dels nostres sectors productius. Una crisi generada pels especuladors financers que ha arrossegat a la major part de les economies europees i que ha servit d’excusa per destruir l’incipient estat del benestar que havíem conquerit i els drets socials, laborals i econòmics d’amples capes de la població.


No pagarem per la seva crisi! Lluitem!

divendres 07 octubre 2011 23:23 h | Comenta la noticia

Manifest de la Xarxa Europea de Sindicats Alternatius i de Base en suport a la mobilització internacional del 15 d’octubre de 2011.