25N 2022: actes organitzats al País Valencià

Ací podeu consultar alguns dels actes convocats amb motiu del 25N. En aquells que siguen presencials, consulteu si cal fer inscripció prèvia.

24 / 11 / 2022 | Intersindical

Aquest web està en constant construcció: si voleu que afegim algun acte, envieu un email a .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)

24/11
12:30 h: Taula redona sobre el (mal) tractament a les dones al mitjans de comunicació. Campus de Gandia. Dones Morades i UPV Gandia.
18:00 h: María Huertas Zarco, “Salut Mental i gènere”. Casa de la Cultura, Xàtiva.
20:00 h: Concentració-acció (no mixta) de l’Assemblea Feminista de Poblats Marítims Algirós. Parc del c/Actriu Encarna Mañez.

25/11
10:30 h: Taula informativa sobre violència de gènere en Plaça d’Espanya. ACOVIFA.
11:30 h: Taller de defensa feminista en Vilareal. Fundació Manantial. Inscripció prèvia.
12:00 h: Lectura del manifest per l’asociació I homenatge a les víctimes assassinades per la violència de gènere en 2022 en Plaça d’Espanya. ACOVIFA. Unitat d’Igualtat.
12:00 h: Concentració i lectura del manifest contra la violència masclista. Representaciò musical de l’alumnat de 1r Batxillerat de l’optativa Producció Musical (IES Pare Arques) Plaça de la Vila, Concentaina.
12:00 h: concentració i la lectura del manifest aprovat més una performance de dol per les dones assassinades. Plaça Major, Vila-real.
12:00 h: Concentració a la porta de tots els centres sanitaris de Xàtiva.
13:30 h: Inauguració de l’exposició “Autoprotecció i reconstrucció”. EASD Alcoi.
17:00 h: Jornades de portes obertes: “La Dona en les Arts Escèniques”. Auditori de Sant Agustí, Xàtiva.
18:00 h: Lectura d’un contacontes contra la violència a la Casa del Mundina. Associació Mesquellet, Vila-real.
18:30 h: MANIFESTACIÓ A CASTELLÓ:  “Vives i unides contra el masclisme”, a la Plaça de les Aules. Lloc de trobada d’ Intersindical Valenciana a les 18:00 h a l’estatua dels músics a la Plaça Maria Agustina.
18:30 h: Xarrada sobre la poesia popular de les dones d’Afganistan “El suicidi i/o el cant”. Associació Feminista Dones d’Alboraia. Centre cívic Portalet, Llar del jubilat, Alboraia.
19:00 h: Manifestació “Volem els Jutjats de Violència de Gènere a Xàtiva” desde la porta de l’Ajuntament.
19:30 h: MANIFESTACIÓ A VALÈNCIA: “25N DONES VIVES I UNIDES CONTRA EL MASCLISME”. Eixida desde la Porta de la Mar cap al carrer Colón, Xàtiva, Marqués de Sotelo i Plaça de l’Ajuntament. Indumentària de negre i morat o lila. Coordinadora Feminista de València.
Lloc de trobada de la Intersindical Valenciana a les 18:30- 18:45 h al C/ Cerdà de Tallada per a seguir la marxa.
19:00 h: MANIFESTACIÓ A ALACANT: Plaça de la Muntanyeta. Lloc de trobada de la Intersindical Valenciana a les 18:30 h a les escales Jorge Juan.
19:00 h: MANIFESTACIÓ A GANDIA: “NI UN MINUT DE SILENCI MÉS! ACTUEM”. Eixida des del mural de les Dones, IES Ausiàs March.
19:00 h: Concentració en repulsa contra la violència de gènere a la Plaça de l’Ajuntament. Col.lectiu Feminista Les Tàperes, Montesa.
20:00 h: Acte performatiu contra la VG i en record a les dones assassinades a la porta de l’Ajuntament de Xàtiva.
20:30 h: CONCENTRACIÓ ARTIVISTA A ELX: Plaça de Baix.

26/11
13:00 h: Lectura del manifest I més activitats. Casa de la Cultura d’Alfarrasí.
17:00 h: Xerrada “Biaix del gènere a la salut” a càrrec de Desireé Mena Tudela. Casa de la Cultura d’Alfarrasí.

2/12
17:30 a 19:30 h: “De víctimes a supervivents”, grup de Dones Sherezade. Aula Magna, Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació, València.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.