25N 2023: actes organitzats al País Valencià

Ací podeu consultar alguns dels actes convocats amb motiu del 25N. En aquells que siguen presencials, consulteu si cal fer inscripció prèvia.

09 / 11 / 2023 | Intersindical

Ací podeu consultar alguns dels actes convocats amb motiu del 25N. En aquells que siguen presencials, consulteu si cal fer inscripció prèvia.

Aquest web està en constant construcció: si voleu que afegim algun acte, envieu un email a .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)

15/11

18:30 h: Xarrada “Ni una nit més”. Carrer Trafalgar, 14, València. Associació de Dones Antígona.

20/11

17:30 h: Club de lectura per la Igualtat “Canción Dulce” de Leila Slimani. Edifici de Serveis Socials c/ Major, 15. Massanassa.

19:00 h: Presentació del llibre “No me obligues” de Susana Gisbert Grifo, fiscal especialitzada en violència de gènere. Nou Espai, c/ Bonavista de Rocafort. Republicanos de Rocafort.

21/11

18:30 h: Videofòrum: projecció de la pel.lícula Volar de Bertha Gaztelumendi i debat. Auditori Salvador Seguí, Massanassa.

22/11

18:00 h: Presentació Jornades commemoratives 25N 23. Auditori Salvador Seguí, Massanassa.
18:10 h: Taller formatiu dirigit a la cuitadania “De portes endins”. Auditori Salvador Seguí, Massanassa.

19:00 h: Presentació de l’agenda feminista amb 365 noms de Dones. Biblioteca de la Dona, València.

23/11

11:00 a 13:00 h: “Escola de Salut. Salut de la dona”. Consultori d’Arquitecte Tolsà, València.

18:00 h: Performance “Monstre” contra la violència masclista a càrrec de Salomé Rodríguez. Plaça Julio Giges, barri de Sant Marcel.li, València. Dona havies de ser.

18:00 h: “Lliurament dels relats guanyadors de la X convocatòria del Certamen de narrativa breu per a erradicar la violència masclista Col·lectiu de Dones Feministes de Montcada”. Saló de Plens de l’Ajuntament.

24/11

18:00 h: Videofòrum: projecció del documental Patriarcat: l’organisme nociu i posterior debat. Auditori Salvador Seguí, Massanassa.

19:00 h: “Mujeres por la Paz”. Acte a la plaça de Sant Sebastià, Rocafort. Col.lectiu Feminista de Rocafort.

20:00 h: “PRENEM LA NIT. Contra les violències masclistes”. Plaça de l’Ajuntament de València. Assemblea Feminista València.


25/11

11:00 h: Ofrena en el monòlit i reconeixement a les dones que pateixen violència masclista. Cementeri General de València. Coordinadora Feminista de València.

11:00 h: “L’art a l’aire lliure i dones lliures” amb el grup “Units per l’art I la cultura”. Parc de la Mediterrània.  Col·lectiu de Dones Feministes de Montcada.

11:00 h: Visibilitzant la violència masclista cap a les dones velles a la vorera de l’Estació del Nord carrer de Xàtiva fins a les 13:30 h. Col.lectiva Feministes Velles.

12:00 h: MANIFESTACIÓ A CASTELLÓ:  “Ara més que mai! Contra totes les violències masclistes”, a la Plaça de María Agustina. Lloc de trobada d’ Intersindical Valenciana a les 11:45 h a l’estatua dels músics a la Plaça Maria Agustina.

12:00 h: Concentració “25N contra totes les violències masclistes, ara més que mai!” a la porta de l’Ajuntament, lectura del manifest i minut de silenci. Col.lectiu de Dones Malva, Alfarrasí. Col.lectiu de Dones Malva, Alfarrasí.

13:00 h: Minut de silenci solemne en memòria de les dones assassinades per violència masclista. Plaça de les Escoles Velles, Massanassa.

17:00 h: Xerrada “Ser Dona: menopausa i climateri” a càrrec de Gemma Aznar Serra, matrona del Centre de Salut de l’Olleria.

18:00 h: CONCENTRACIÓ i MANIFESTACIÓ AL PORT DE SAGUNT: Eixida: Tinència d’Alcaldia. Coordinadora Feminista del Camp de Morvedre.

12:00 h: MANIFESTACIÓ A CASTELLÓ:  “Ara més que mai! Contra totes les violències masclistes”, a la Plaça de María Agustina. Lloc de trobada d’ Intersindical Valenciana a les 11:45 h a l’estatua dels músics a la Plaça Maria Agustina.

18:00 h: MANIFESTACIÓ A VALÈNCIA: “Ara més que mai! Contra totes les violències masclistes”. Eixida desde la Porta de la Mar cap al carrer Colón, Xàtiva, Marqués de Sotelo i Plaça de l’Ajuntament. Indumentària de negre i morat o lila. Coordinadora Feminista de València. Lloc de trobada de la Intersindical Valenciana a les 17:30- 17:45 h al C/ Cerdà de Tallada per a seguir la marxa.

18:00 h: MANIFESTACIÓ A MASSANASSA: Lloc de trobada front de l’estació de Renfe.

18:30 h: CONCENTRACIÓ A ALACANT: “Ni una més, ni una menys! Lliures i vives ens volem!”. Avenida Constitució. Dones Feministes d’Alacant.

19:00 h: CONCENTRACIÓ A GANDIA: Cridem ben fort que la violència sí que té gènere! Plaça Major de Gandia.

19:30 h: Acte lliurament de premis amb la recepció de le pancartes participants del concurs. En finalitzar lectura del manifest. Consell Municipal de le Dones per la Igualtat a la porta de l’ajuntament a l’albereda, Xàtiva.

20:00 h:CONCENTRACIÓ A ELX: “Prenem la nit”: Dona pren la nit! Marxa feminista, nocturna i mixta. Plaça de baix d’Elx.

20:30 h: CONCENTRACIÓ A XÀTIVA: Acte performatiu contra la violència de gènere i en recorda a les dones assassinades. Porta de l’Ajuntament organitzat per XATEBA.


26/11

11:00 h: Marxa agermanades a Massannassa: arribada de tots els pobles participants i esmorzar, 11:30 h: performance. Visibilització de les violències contra les dones, 11:50 h: lectura de manifest i a les 12:00 h actuació musical Cor Dona Veu.

12:00 h: Concentraciò mensual “Prou de violències contra les dones i xiquetes” Diumenge 26 novembre, al parc de la Mediterrània. Col.lectiu de Dones Feministes de Montcada.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.