A la fi les treballadores de la llar aconsegueixen els mateixos Drets Laborals

06 / 09 / 2022 | Intersindical

A la fi les treballadores de la llar tindran els mateixos drets laborals

Hui és un dia de celebració per a Intersindical Valenciana. Després de moltes lluites als carrers i de lluitar pels Drets de les empleades de la llar, el Govern per fi aprova el dret a la prestació per desocupació i no podran ser acomiadades com es feia fins ara. Els seus drets es van a equiparar amb la resta de les assalariades i assalariats. A més de les prestacions per desocupació, també millorarà el seu accés a la prevenció de riscos laborals o a la protecció davant l’acomiadament.
La nova norma fa efectiva la ratificació del Conveni 189 de la OIT, que regula la igualtat de tracte amb la resta dels treballadores i treballadors.
Des d’Intersindical Valenciana volem mostrar el nostre orgull cap a tal avanç perquè ningú és més que ningú i totes les persones som iguals i hem de tindre el mateix reconeixement i vàlua.
Per elles, les empleades de les llars!
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.