Concentracions al País Valencià contra “La Manada de Manresa”

Consulta les poblacions on n’hi ha convocatòria

08 / 07 / 2019 | Intersindical

Davant la injustícia patriarcal, el moviment feminista es rebel·la

Aquest dilluns 8 de juliol, el moviment feminista de tot l’estat vol mostrar el seu suport a la víctima (de 14 anys) d’una violació múltiple per part de 6 homes, violació que la Fiscalia considera només abús. Considerem especialment greu que la Fiscalia de l’Audiència de Barcelona, que ha de perseguir als deliqüents i, per tant, protegir les víctimes, no crega la paraula de les dones i puga arribar a pensar que una menor no se sent intimidada davant de 6 homes que, a més, es van aprofitar que es trobava en estat d’embriaguesa per violar-la per torns. Per si açò no fóra suficient, un seté home hi està implicat perquè no va fer res per evitar la violació; tot el contrari: estava masturbant-se.

Cal tindre en compte, a més, que la Fiscalia pren com a base el que va argumentar l’Audiència de Navarra sobre la intimidació en el cas de “La Manada”, arguments que el Tribunal Suprem va tirar per terra afortunadament, fallant que va ser violació i no nomes abús. Sembla que aquesta darrera sentència no ha sigut de l’interés de la Fiscalia de cara a elaborar la seua acusació.

En el cas de Pamplona, el moviment feminista va eixir als carrers, i farem el mateix amb la nostra germana de Manresa i no pararem fins que es faça veritablement justícia.

A continuació, teniu un llistat amb les concentracions que n’hi ha convocades fins ara. Aquest llistat, per sort, està en actualització constant perquè cada volta en són més. Les concentracions són davant dels ajuntaments a les 20.00 hores, a no ser que s’indique una altra cosa:

Alacant, 19.30
Alcoi
Alzira
Almoradí, 20.30
Carcaixent
Castelló
Elda
Elx
Gandia, 19.00
Guardamar del Segura, 20.30
Los Montesinos, 12.00
Moncòfar
Olocau
Orihuela, 20.30, Glorieta Gabriel Miró
Rocafort, 18.30, Nou Espai
Rojales, 21.00
Sagunt
Silla
Sogorb
Torrent
Torrevella, 18.00
Sant Vicent del Raspeig
València
Vall d’Uixó, 18.00
Vinaròs
Xàtiva




El comentari no està disponible a l'entrada d'aquest canal.
  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.