Intersindical condemna el nou cas de violència de gènere ocorregut a Calp

Companys d'Intersindical a la manifestació del 25N
Companys d'Intersindical a la manifestació del 25N
25 / 01 / 2013 | Intersindical

1.209 #donesassassinades en #EEspanyol en 17 anys per #masclismemata

Amb aquest assassinat són ja tres les dones que han perdut la vida a les mans de les seues parelles o ex parelles enguany, dues en l’autonomia valenciana.
La última, assassinada a Calp,  tenia 34 anys.
El masclisme mata i la societat sencera ha de mostrar el seu rebuig a aquesta violència i exigir als governs mesures reals per a eradicar-la.
Intersindical denuncia la passivitat dels governs davant la violència masclista, les retallades assistencials i la culpabiltzació de les víctimes que es fa per aquests, desviant l’atenció de la societat al fet de si han presentat o no denúncia.
Per al sindicat cal invertir en xarxa assistencial i formació de professionals i educar en igualtat,  tot el contrari a la política de retallades que esta portant el govenr del Partit Popular. A més, la crisi actual està fent que moltes dones en situació de maltractament no puguen separar-se del seu botxí, ja que queden sense recursos per a poder mantindre’s elles i les seues criatures i tampoc poden pagar les taxes judicials si volen divorciar-se. Per a Intersindical,  no sols els governs no fan res per ajudar a eradicar la violència, sinò al contrari, exerceixen la violència des de les mateixes institucions

Segons les xifres obtingudes de diferents informes oficials, en 17 anys són 1.209 les dones assassinades només pel fet de ser-lo.
In memoriam de totes elles, no a la violència contra les dones.
Masclisme mata! 




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.