Intersindical denuncia els cursos de prostitució

El Sindicat presenta una denúncia davant la Direcció General de Família i Dona de la Generalitat valenciana i l’Observatori de Publicitat Sexista.

12 / 05 / 2012 | Intersindical

Arran de la notícia apareguda en premsa sobre la publicitat que s’està repartint en diferents llocs de la ciutat sobre cursos per a aprendre a prostituir-se, Intersindical Valenciana va presentar immediatament queixa davant el Síndic de Greuges i denúncies davant la Direcció General de Família i Dona de la Generalitat valenciana i l’Observatori de Publicitat Sexista del govern central. Així mateix, ha iniciat també una campanya de recollida de signatures en contra d’aquests cursos. La resposta de la directora general de Família i Dona davant els mitjans de comunicació va ser ràpida, afirmant que presentarà denúncia a la fiscalia.
Intersindical Valenciana manifesta que l’activitat d’aquesta empresa d’imparticiço d’aquests “cursos” ha de ser prohibida immediatament i sancionats els seus responsables, ja que “converteix les dones en un mer objecte de consum sexual, i aquesta cosificació indueix a una apologia directa de la violència contra aquestes”.  Considera també que de no sancionar-se seria establir un perillós precedent, ja que altres persones sense escrúpols copiarien la iniciativa per lucrar-se amb la utilització sexista i vexatòria de les persones, especialment de les dones –que conformen el 90 per cent de les persones que es prostitueixen.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.