Intersindical denuncia la tebiesa popular davant les amenaces a Mireia Mollà

Intersindical Valenciana mostra la seua indignació davant la tebiesa de les declaracions del portaveu del PP en les Corts Valencianes en relació a les amenaces de violació rebudes per la diputada Mirella Mollà, per les seues denúncies sobre el saqueig dels fons de cooperació. Aquesta amenaça d’agressió sexual s’ha conegut gràcies a les converses gravades entre Agusto Tauroni i el seu advocat Vicente Gómez.

07 / 06 / 2012 | Intersindical

Mireia Mollà va dur a la fiscalia la denúncia sobre el frau en els fons de cooperació al desenvolupament que atorgava la Generalitat des de la Conselleria de Solidaritat i Ciutadania quan el responsable era Rafael Blasco, actual portaveu del PP en les Corts Valencianes. Intersindical vol mostrar també el seu recolçament a la diputada.
Qualsevol agressió física o verbal ha de ser objecte de condemna. Però a més en aquest cas, són fruit del masclisme imperant en la societat que relega a una diputada a la condició d’objecte sexual que pot ser usat i maltractat per un home. Són violència de gènere i com a tal han de considerar-se.  Tanmateix el Sr. Blasco contesta amb tebiesa i qualifica de “deplorables” les referències a una violació a la diputada.
La violència contra les dones adopta moltes i variades formes. L’amenaça de l’agressió sexual és una d’elles i com a tal ha de condemnar-se. No pot qualificar-se només de “deplorable”. No sorprèn aquesta tebiesa, ja que el partit popular en reiterades ocasions - a pesar de manifestar-se en contra de la violència contra les dones i fer gala del seu compromís per eradicar-la- celebra els seus triomfs amb “xampany i dones”, retalla recursos o tanca cases d’acollida i no fa gens davant la proliferació de les màfies de tràfic de dones en el nostre territori, amb la consegüent publicitat sexista i vexatòria. Tot això contribueix a la imatge de la dona com un objecte que es pot usar i violentar.
Si el govern del Partit Popular està realment en contra de la violència cap a les dones, el portaveu del PP ha de rectificar públicament i condemnar aquestes amenaces amb la duresa que toca, qualificar-les com violència masclista efectuada a una diputada de les Corts Valencianes.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.