Intersindical Dones es reuneix amb Rosana Mejías i Elisa Brines

Rosana Mejías i Elisa Brines
Rosana Mejías i Elisa Brines
10 / 01 / 2022 | Alhaya Talavera

Intersindical Dones es reuneix amb les Delegades d’ Intersindical Dones Rosana Mejías i Elisa Brines a la localitat de Gandia per parlar de temes d´interés en l’àmbit municipal. La reunió va ser online deguda la situació actual en la qual s’abordaren diferents aspectes: legal, laboral, social i polític. Aquesta reunió ha sigut especialment significativa per a Intersindical Dones, ja que el treball conjunt de les Dones de l’ àrea és diari.
Un dels eixos fonamentals del treball amb elles va ser el Pla d’ Igualtat. És fonamental tindre un Pla estable i damunt la taula i fer-ho complir: la dona ha de ser igual que l’home. Cal garantir els drets laborals de les dones.
En aquest sentit, en la reunió es van analitzar els problemes als quals s’enfronten les dones en el món del treball, a l’hora de tindre família, cura dels seus descendients…
És d’interés destacar l’homenatge anual que es fa a 3 Dones significatives per a la ciutat.
Hem establert un calendari de reunions periòdiques per a millorar i continuar consolidant tots aquestos aspectes i els que puguen aparéixer.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.