L’esperança com a repte per al feminisme del segle XXI: història, educació, sindicalisme i política.

Taula redona amb motiu del 8 de març

06 / 03 / 2013 | Intersindical

  Ahir dimarts, 5 de març de 2013, se celebrà al Saló de Graus de la Facultat de Dret de la Universitat de València, una taula redona sota el títol: “L’esperança com a repte per al feminisme del segle XXI: història, educació, sindicalisme i política”. L’acte va ser organitzat per la Unitat d’Igualtat de la Universitat de València i l’Àrea de polítiques d’igualtat de gènere de l’STEPV, com un dels actes commemoratius del 8 de març, dia de les dones.

participació de públic jove femení i masculí, el qual va omplir pràcticament el recinte.

    La taula redona va estar moderada per la companya Maria Luisa Manzano, i comptà amb la participació d’Alejandra Soler Gilabert, llicenciada en Filosofia 
i Lletres per la Universitat de València i lluitadora històrica de la II República, Antonio Ariño Villarroya, Vicerector de Cultura i Igualtat de la Universitat de València i catedràtic del Departament de Sociologia de la Facultat de Ciències, Mavi Oliver Guasp, professora de la Universitat Jaume I i responsable de Polítiques d’Igualtat de Gènere del País Valencià d’STEPV-Iv. Mònica Oltra Jarque, llicenciada en Dret i diputada en les Corts valencianes per la Coalició Compromís–Equo i Laia Mauri Folgado, Vicesíndica de Greuges d’Estudiantat de la Universitat de València.

  Cal destacar, no només l’assistència, sinó la participació de públic jove femení i masculí, el qual va omplir pràcticament el recinte. Les ponències abordaren des dels respectius àmbits (educatiu, sindical, polític), l’esperança com a repte de la lluita feminista en l’actual context de greu crisi, no només econòmica, sinó també, i fonamentalment, social.

  Volem agrair l’emoció motivada per totes les intervencions i, molt especialment, la d’Alejandra Soler, en relatar una trajectòria vital tan dilatada (nascuda a València el 1913) com intensa.

Ací teniu algunes fotos de l’acte:
http://www.facebook.com/media/set/?set=oa.479857285414462&type=1




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.