Suspesa la degustació del “body sushi”

Anunciat per un restaurant de Vila-real, el cos de models serviria de “safata” per a l’exibició de l’esmentat plat.

Manifestació del 8 de març del 2012 a Castelló
Manifestació del 8 de març del 2012 a Castelló
17 / 01 / 2013 | Intersindical

Intersindical felicita a totes els persones que s’han sumat a la seua denúncia contra el body-sushi i han aconseguit que aquesta iniciativa no es porte a terme.

El nombre de denúncies rebudes ha fet reaccionar a la conselleria de Benestar

Gràcies a la campanya encertada per Intersindical i a la qual s’han adherit moltes persones, la conselleria de Benestar ha recomanat al propietari del restaurant que aquesta degustació no es realitze. De moment, s’ha suspès. Una batalla guanyada que no ens ha de fer baixar la guàrdia.

El sindicat també ha presentat denúncia a l’Observatori de la Imatge de l’Instituto de la Mujer (.(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)) del cartell anunciador dels carnaval de Reus, i que igualment ha estat retirat.

Intersindical recorda la importància d’una resposta rapida i de les campanyes de signatures contra aquest tipus d’actes i publicitat que comporten un ús vexatori del cos de les persones, majoritariament de les dones.

Entrevistes a la coordinadora de l’Àrea de la Dona sobre aquest tema per al programa Gente, de TV1. Minut 20.54:
http://www.rtve.es/alacarta/videos/mas-gente/ 
i Bon Matí, de Radio 9, Minut 40.29:
http://www.rtvv.es/va/bon_mati_magazine/Bon-Mati-Magazine_2_848335173.html




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.