3 abril, contra el paradisos fiscals

28 / 03 / 2018 | Intersindical

Un any més, el 3 d’abril diverses associacions, sindicats, col·lectius i moviments socials representats en la Campanya per la Justícia Fiscal i la Campanya No al TTIP / CETA / TISA, tornem a unir les nostres forces per denunciar i reclamar l’eradicació d’un dels més mortífers instruments que comporta un debilitament dels ingressos del sistema tributari de molts països, el que genera conseqüències irreparables per el benestar col·lectiu: ELS PARADISOS FISCALS.

Alguns exemples:
* Segons la comissió d’investigació dels Papers de Panamà en el Parlament Europeu, la UE perd cada any un bilió d’euros en impostos no recaptats.
* L’evasió fiscal a Espanya ja acumula una pèrdua de 23.000 milions d’euros per a les arques espanyoles des de 2007, gairebé el doble de diners que caldria per pagar la renda mínima a totes les famílies sense ingressos a Espanya (12.000 milions).
* Espanya és un dels països d’Europa que més va retallar el seu pressupost públic des de l’esclat de la crisi. No obstant això, entre 2015 i 2016 la inversió espanyola cap a paradisos fiscals es va multiplicar per quatre.
* Tenim el dubtós honor de ser la tercera economia més fraudulenta a nivell mundial, mentre cada any augmenta la desigualtat i les pensions no s’actualitzen amb l’IPC.
* Espanya és un dels països d’Europa que més va retallar el seu pressupost públic des de l’esclat de la crisi, mentre les grans fortunes i empreses espanyoles amaguen al voltant de 125.000 milions d’euros en paradisos fiscals.


Acudeix a la Concentració i el Judici als evasors!
Dimarts 3 d’abril a les 18:30
Carrer Colom, 25
València
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.