19 de juny 2021, dia internacional contra la violència sexual als conflictes

Intersindical Dones denunciem que les dones i els seus cossos formen part del camp de batalla i del botí de guerra

Protestes en Colòmbia per les agressions sexuals comeses per part de la policia
Protestes en Colòmbia per les agressions sexuals comeses per part de la policia
24 / 06 / 2021 | Intersindical

Faruk Doru, representant del Partit Democràtic dels Pobles (HDP) per a l’estat espanyol i del moviment kurd, ha visitat la ciutat de València, convidat per la Intersindical Valenciana, per mantenir contactes amb diverses institucions, partits polítics i entitats valencianes.

La visita de Faruk Doru ha servit per denunciar la situació que travessa Turquia, de vulneració dels drets humans i de repressió sistemàtica contra els pobles, dirigents polítics - diputades i diputats, alcaldesses i alcaldes ...-, activistes socials, sindicalistes, periodistes o mitjans de comunicació, que s’ha agreujat amb la petició d’il·legalització de l’HDP, tercer partit en representació al país, i demanar el suport polític i social per acabar amb la situació actual, així com demanar ajuda per als diferents pobles que estan patint la situació de conflicte a la regió.

El representant kurd ha mantingut contactes amb la consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica. Rosa Pérez Garijo; l’Alcalde València. Joan Ribó; el secretari autonòmic de la Vicepresidència Primera, Iván Castañon i amb el Secretari Autonòmic per a la Unió Europea i les Relacions Externes. Joan Calabuig.

També s’ha reunit amb dirigents de partits polítics com Josep Barberà, president d’ERPV; José Muñoz, secretari d’organització del PSPV; el diputat de Compromís Josep Nadal i amb la portaveu parlamentària d’Unides Podem, Pilar Lima.

A més ha mantingut contactes amb representants de moviments i plataformes socials valencianes com el Comitè Valencià de Solidaritat amb el Kurdistan, Decidim, CEAR-PV o CEDSALA, entre d’altres, i amb una representació de la Intersindical Valenciana que ha actuat com a amfitriona.

Durant la visita s’ha evidenciat el suport que el poble kurd té al País Valencià i s’han posat les bases perquè la solidaritat i les relacions entre el representant kurd i les institucions, partits polítics i entitats valencianes siguin fluides i efectives.

  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.