{/exp:channel:entries}

Coordinació global contra les polítiques d’austeritat i el creixement de l’extrema dreta

Intersindical Valenciana ha participat en la reunió d’Alter Summit, celebrada en Brusel·les al mes d’octubre.

Foto de família de l'Alter Summeit d'octubre a Brussel·les.
Foto de família de l'Alter Summeit d'octubre a Brussel·les.
21 / 11 / 2013 | Intersindical

En aquesta reunió, desenes d’organitzacions alternatives de tota Europa hem treballat per construïr un moviment global per fer front a les equivocades polítiques d’austeritat que s’estan duent a terme des de la Unió Europea, polítiques que, lluny de traure’ns de la crisi, estan aprofundint les desigualtats socials i estan abonant el terreny per una pujada de l’extrema dreta.

Alter Summit ha establert prioritats d'acció abans de les eleccions europees de maig del 2014

La reunió va reprendre les línies d’actuació proposades en la cimera d’Atenes del mes de juny, a la qual assistiren al voltant de 2000 persones i en la qual també prengué part Intersindical Valenciana.

En Brusel·les, Alter Summit ha establert tres prioritats d’acció de cara a conscienciar a la ciutadania abans de les eleccions europees de maig del 2014: lluitar contra les polítiques austericides de la Troika, informar sobre els perills que els tractats transnacionals suposen per l’economia, i fer front a la preocupant embranzida de l’extrema dreta.

A més, Intersindical Valenciana vam aprofitar l’avinentesa per reunir-nos amb representants del KON-KURD (Confederació d’Associacions Kurdes en Europa), amb l’objectiu de reforçar les nostres relacions i el compromís mutu per lluitar a favor dels pobles oprimits del món.

Bea i Faruk a Brusel·les

La nostra companya Beatriu Cardona, amb Faruk, del Moviment Kurd, a Brussel·les durant l’Alter Summit d’octubre.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.