Declaració en suport de Sultana Khaya i la seua família

27 / 09 / 2021 | Intersindical

La Unió de Treballadores i Treballadors de l’Educació i Formació del SÀHARA (UTEFS) i STEPV – Intersindical Valenciana fan una declaració conjunta, en el marc de la campanya internacional de solidaritat amb l’activista de drets humans i defensora dels drets humans al Sàhara Occidental ocupat, Sultana Khaya i la seua família.

Sultana Khaya i la seua família a la ciutat de Bojador, al Sàhara Occidental ocupat, han sigut sotmeses a un setge policial per part de les agències repressives marroquines des dels 311 dies del setge, amb la prohibició d’eixir de la casa. A més de posar setge a la casa, quan Sultana Khaya i la seua família intenten reivindicar el seu dret a la llibertat i independència hi són llançades substàncies toxiques.

Per això, UTEFS i STEPV – Intersindical Valenciana fem una crida a les organitzacions de la societat civil, a totes les organitzacions no governamentals, sindicats de tot el món, i a tots els activistes i activistes solidaris a sumar-se a la campanya internacional per a defensar a l’activista i lluitadora pels drets humans Sultana Khaya i la seua família, per a posar fi a aquest cércol policial. a la casa de la família i perquè Sultana siga tractada contra el coronavirus.

Finalment, ens dirigim a l’ONU, la Unió Europea, la Unió Africana i el govern espanyol perquè donen compliment de les resolucions dels organismos internacionals i posen en marxa els mitjans necessaris per a celebrar al més prompte posdible el referèndum d’autodeterminació del Sàhara Occidental alhora que es reconeix la República Àrab Sahrauí Democràtica.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.