{/exp:channel:entries}

El Fòrum Sobiranista celebra un Seminari Internacional a Santiago de Compostel·la

Intersindical Valenciana hi ha participat en la formació i en els actes organitzats amb motiu del dia nacional de Galícia

Imatge de la taula redona amb representants dels moviments palestí, kurd i sahrauí
Imatge de la taula redona amb representants dels moviments palestí, kurd i sahrauí
26 / 07 / 2022 | Intersindical

Amb el títol “Un món en transformació”, ha tingut lloc la III Escola del Fòrum Sobiranista, espai conformat per més de 20 organitzacions a nivell polític, sindical i cultural de l’estat espanyol de l’àmbit del sobiranisme d’esquerra. Les jornades de reflexió i anàlisi han tingut lloc a Santiago de Compostel·la amb la finalitat de reforçar els valors democràtics, de justícia social, pau i respecte als drets col·lectius dels pobles. Les organitzacions gallegues Fundació Galiza Sempre, Fundació Moncho Reboiras i Fundació Terra e Tempo, són les amfitriones, juntament amb la Fundació Europea Maurice Coppieters.

Aquest Seminari europeu de geopolítica – III Escola Sobiranista, ha tingut com a objectius principals proporcionar recursos acadèmics i formatius a totes les persones assistents, així com promoure el debat, l’intercanvi d’idees i generar coneixements compartits al voltant de la necessitat de polítiques a favor de la sobirania energètica, la resolució pacífica de conflictes polítics. Així mateix, n’hi ha hagut ponències i taules redones per comprendre i conéixer els processos de digitalització del món del treball, analitzar la situació econòmica a nivell europeu i mundial, examinar les causes i conseqüències de l’ascens de la ultradreta a Europa i per construir des de la cooperació i la solidaritat una Europa amb justícia social, democràtica i respectuosa amb el dret d’autodeterminació dels pobles. Per açò, s’ha comptat amb ponents de reconegut prestigi a les seves àrees d’especialització, provinents de tot l’estat, d’Amèrica Llatina, Irlanda, Escòcia, Palestina i Kurdistan, i amb representants polítics de partits sobiranistes.

A més, el Fòrum ha participat en els actes organitzats amb motiu del dia nacional de Galícia: el dia previ amb l’ofrena a Rosalía de Castro i Castelao, i el mateix dia 25 en la multitudinària manifestació que va recórrer els carrers de Santiago de Compostela.




El comentari no està disponible a l'entrada d'aquest canal.
  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.