Intersindical amb el poble cubà

Intersindical Valenciana mostra la seua tristesa i pesar pel tràgic accident d’ahir a l’Hotel Saratoga que s’ha cobrat la vida de, fins el moment, 32 persones i ha deixat vora un centenar més greument ferides

07 / 05 / 2022 | Intersindical

Volem fer arribar tota la nostra solidaritat i suport en aquests moments tan difícils a les famílies de les persones mortes, així com a les desenes de dones i homes que lluiten per les seues vides a l’hospital, desitjant-los una ràpida i plena recuperació. Solidaritat i suport que fem extensible al nostre sindicat germà la Central de Treballadores i Treballadors de Cuba, i al seu Secretari General Ulises Guilarte.

D’altra banda, ara és el moment en què les autoritats cubanes han d’investigar rigorosament quina ha sigut la causa d’aquest tràgic accident. La salut i la vida de les treballadores i treballadors sempre ha de ser un objectiu fonamental per a qualsevol govern i confiem que el govern revolucionari cubà prenga les mesures necessàries perquè successos així no tornen a ocórrer.

El poble cubà és un exemple de solidaritat i la seua resposta davant aquesta tragèdia està sent de nou tot un exemple. Per això, una vegada més, el nostre reconeixement al poble germà i el nostre afecte i proximitat a les mares i pares que han perdut les seues filles i fills.

Visca Cuba!
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.