Intersindical, amb la cònsul general de Cuba a Barcelona

Intersindical Valenciana es reuneix amb la consul general de Cuba en Barcelona, Mabel Arteaga, i l’Associació Valenciana d’Amistat amb Cuba José Martí per intercanviar informacions sobre Cuba, estretar les relacions, i concretar diversos projectes de treball i cooperació.

10 / 04 / 2018 | Intersindical

El Sindicat valora positivament la reunió, presidida per un clima de cordialitat i amistat, que ha servit per avançar en la col·laboració de totes dues entitats valencianes amb el poble cubà que es concretarà en un projecte de cooperació que s’anirà perfilant en les properes setmanes.

Finalment, des del Sindicat s’aposta per aprofundir en les relacions amb l’Associació José Martí per sensibilitzar i informar la ciutadania valenciana sobre la situació cubana, acabar amb el bloqueig que pateix Cuba i donar suport al poble cubà.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.