Intersindical, en la trobada per la justícia en Palestina

El segon seminari “European Trade Union Initiative for Justice in Palestine”, celebrat a la UB, Universitat de Barcelona, aquest 18 i 19 de maig, ha conclòs amb l’aprovació consensuada entre els participants d’un manifest de suport a la comunitat treballadora palestina.

21 / 05 / 2018 | Intersindical

El manifest exigeix la fi de la política de discriminació ètnica i del genocidi del que es víctima el poble de Palestina i proposa diferents mesures de pressió al govern de l’Estat israelià com la suspensió d’acords comercials i embargaments. Es condemna l’actitud violenta contra les persones treballadores i les complicitats internacionals. S’exigeix, també, el respecte als drets personals i col·lectius de les persones i del poble de palestina.

El seminari, on han participat sindicats europeus, ha desenvolupat tallers i ponències sobre les complicitats europees i corporatives en la vulneració dels drets de les persones treballadores; i en les complicitats sindicals entre classe treballadora i des de la seva representació organitzativa.

El seminari ha servit, a més, per bastir estratègies comunes, establir lligams, compartir metodologies i explorar vies de coordinació entre sindicats i moviments socials en defensa dels drets humans i de la legislació internacional.

En acabat el seminari, els participants del congrés, s’han unit a la manifestació de commemoració de la Nakba i els 70 anys de resistència palestina.

Conclusions del seminari
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.