{/exp:channel:entries}

Intersindical Valenciana, amb l’ambaixador de Cuba

El Sindicat ha participat en diferents actes de l’agenda de Marcelino Medina González, que ha visitat el País Valencià

27 / 04 / 2022 | Intersindical

La setmana passada, el nou ambaixador de Cuba a l’estat espanyol ha viatjat al País Valencià. Ha estat un esdeveniment important, ja que és la primera visita que el màxim representant de Cuba fa fora de Madrid. Açò és una mostra inequívoca del gran treball de solidaritat que desenvolupa a casa nostra l’Associació José Martí, una entitat referent pel que fa a la solidaritat amb el poble cubà.

En el marc de les visites institucionals, l’ambaixador de Cuba va mantindre una reunió a la seu de la Intersindical Valenciana amb membres del Secretariat. A la reunió, que va transcórrer amb gran cordialitat, es van refermar els llaços que la nostra organització té amb el poble cubà des de sempre. Alguns dels temes que s’hi tractaren van ser les conseqüències del bloqueig que pateix la illa per part dels Estats Units i que és in intent -per sort fallit- d’ofegar la revolució cubana. Així mateix, el sindicat considera fonamental continuar treballant conjuntament amb la Central de Treballadors de Cuba (CTC), que està molt present en les nostres relacions internacionals. A més, delegacions de la Internacional Valenciana van estar presents en les visites de l’ambaixador als Ajuntaments de Sagunt i Bunyol, i a l’acte de solidaritat que va tindre lloc al Teatre Micalet.

Volem mostrar el nostre agraïment tant a l’ambaixador com a l’Associació José Martí per haver inclòs a la Intersindical Valenciana en l’agenda: per a nosaltres ha estat tot un honor conéixer a Marcelino Medina i haver-lo pogut transmetre personalment el nostre compromís i solidaritat amb el poble cubà, i la seua revolució.




El comentari no està disponible a l'entrada d'aquest canal.
  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.