{/exp:channel:entries}

Intersindical Valenciana condemna la matança a Gaza

Intersindical Valenciana expressa la seua més enèrgica condemna pels assassinats i per les persones ferides pels atacs de l’exercit israelí en la Franja de Gaza.

16 / 05 / 2018 | Intersindical

El Sindicat considera necessària una resposta internacional davant la repressió de l’estat d’Israel contra la població palestina que s’ha manifestat contra el trasllat de l’ambaixada dels Estats Unitat a Jerusalem i per l’exigència de la devolució i el dret al retorn a les terres ocupades.

Aquests fets estan tenint lloc en la commemoració del 70 aniversari de la Nakba. La Nakba o l’èxode va ser el desplaçament forçós de mes 700.000 palestins i palestines en 1948 any de la fundació de l’estat d’Israel. Avui hi ha més de 7 milions de refugiades i refugiats palestins conseqüència del Nakba.

Aquest any aquest trist aniversari es dóna en un context trist i sagnant. Des que al març s’iniciés la Gran Marxa de la Tornada, Israel ha assassinat a centenars de manifestants en Palestina sent especialment sagnant les darreres jornades amb centenars de persones mortes i milers de persones ferides.

Intersindical Valenciana crida a la mobilització de la societat i de les institucions valencianes per donar suport al poble palestí i per pressionar el govern espanyol, la Unió Europea i la comunitat internacional per acabar amb les agressions, l’ocupació, la colonització i la discriminació que pateix el poble palestí, i tallar les relacions comercials i diplomàtiques amb un estat que vulnera la legalitat internacional i no respecta els drets humans. súas resolucións.

Finalment, des de la Intersindical Valenciana reafermem la nostra solidaritat i suport al poble palestí en la lluita pel dret a la creació d’un estat propi amb capital a Jerusalem Est, exigim l’alliberament de tots les ples presones preses i el retorn de totes les persones exiliades a les seues terres i als seus habitatges, en compliment de les resolucions de les Nacions Unides.
València, 15 de maig de 2018




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.