Intersindical Valenciana contra la repressió a Turquia

25 / 07 / 2016 | Intersindical

Intersindical Valenciana contra la repressió i l’autoritarisme del govern turc. El Sindicat es manifesta en contra de la imposició autoritària del govern turc que, sota l’excusa de defensar una falsa democràcia, ha decretat un estat d’emergència que està servint per reprimir tota dissidència i eliminar qualsevol dret. Una situació de repressió que no és nova però que s’ha accentuat des de l’intent de colp dels passats dies. De fet, el govern turc ha reprimit amb duresa el poble kurd, el moviment sindical i nombroses persones i organitzacions socials que s’hi oposaven a la seua política.

Per Intersindical Valenciana, és inacceptable que Erdogan utilitze l’excusa del colp per donar un altre colp a les treballadores i treballadors, les organitzacions socials i sindicals, la judicatura, la premsa, el funcionariat i el conjunt del poble.

Des de la Intersindical Valenciana, donem suport les persones que lluiten per la construcció d’una societat laica i democràtica teixint xarxes que defensen la llibertat, la igualtat i l’autonomia de les persones davant de tota opressió.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.