{/exp:channel:entries}

Intersindical Valenciana dóna suport Aturada Nacional del 9 de maig a l’Argentina

07 / 05 / 2024 | Intersindical

Les centrals sindicals argentines CGT, CTA Autònoma i CTA dels Treballadors han convocat una Aturada Nacional, de 24 hores, per al proper 9 de maig de 2024, per oposar-se a la Llei de Bases i l’ajust econòmic del Govern de Javier Milei. Aquesta, que serà la segona aturada general després de la del passat 29 de gener, també compta amb el suport de nombroses organitzacions socials del país i del moviment sindical d’Amèrica i d’arreu del món.

Intersindical Valenciana, sindicat de classe i internacionalista, també expressa el seu suport total al moviment sindical i a la classe treballadora argentina que està fortament mobilizada contra les polítiques antisocials del president Milei. Unes polítiques que estan empobrint brutalment la població, atacant els serveis i empreses públiques i, fins i tot, la sobirania del poble argentí. Tots els sectors socials estan afectats per les mesures del govern, en especial les persones jubilades i la classe treballadora. Des de la nostra organització estem convençuts que la mobiització popular i laboral, com ara l’Aturada Nacional del 9 de maig, servirà per plantar cara i frenar les polítiques del govern argentí i per deixar enrere aquesta nefasta política.

És per això que, des de la Intersindical Valenciana, volem traslladar a les centrals sindicals argentines i al poble argentí el suport dels nostres sindicats confederats i de les nostres afiliades i afiliats en aquest moment tan difícil pel que està travessant.

¡La patria no se vende!
¡Venceremos!


Intersindical_Valenciana_apoya_Paro_Nacional_9_de_mayo_1.pdf




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.