{/exp:channel:entries}

Intersindical Valenciana participa al Fòrum Social de Mesopotàmia

Entre els dies 20 al 25 de setembre es celebra el Fòrum Social de Mesopotàmia a la ciutat de Diyarbakir al Kurdistan turc.

16 / 09 / 2011 | Intersindical

La convocatòria constitueix una crida a la solidaritat per fer visibles les alternatives dels pobles i unir les seues veus per la justícia, la pau digna i la llibertat.

Les sessions del Fòrum giren al voltant de diferents eixos temàtics com: “L’Orient Mitjà: Les seues rebelions i futur”, “Crisi de civilització, sorgiment d’alternatives”, “Construcció de la justicia i la pau contra el poder”, “Exili etern: refugiats i immigració”, “Genocidi ecològic”, “Feminicidi a l’Orient Mitjà i moviment d’alliberament de les dones”, etc.
La Intersindical Valenciana, que també representa a la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC) i al Sindicat de Treballadors i Treballadores-Intersindical de les Illes Balears (STEI-i), ha estat convidada per participar al seminari sobre “Els drets col·lectius dels Pobles” i actuar com a ponents en la sessió sobre “Drets linguístics i culturals dels pobles”.
L’objectiu del seminari és tractar la situació a la qual s’enfronten els pobles autòctons, nacions i minories ètniques amb problemas com: represió, violació drets humans, negació de la seua existencia, de la seua cultura i drets polítics.
Més informació.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.