Intersindical Valenciana participa en el XV Congrés de la Confederação Geral de Trabalhadores de Portugal (CGTP-IN)

El congrés va tindre lloc a Seixal i va dur per lema “Garantir els drets. Combatre l’explotació. Afirmar abril per un Portugal amb futur”

27 / 02 / 2024 | Intersindical

Intersindical Valenciana ha participat en el XV Congrés de la Confederação Geral de Trabalhadores de Portugal Intersindical Nacional (CGTP-IN) que ha tingut lloc el 23 i 24 de febrer a Seixal. El congrés ha tingut per lema “Garantir els drets. Combatre l’explotació. Afirmar abril per un Portugal amb futur”. Les 730 persones delegades van aprovar el programa d’Acció sindical i va escollir els membres del Consell Nacional de la confederació per al proper quinquenni.

El nostre representant, Josep Codonyer, ha felicitat Isabel Camarinha, exsecretària general de la CGTP-IN, pel gran treball fet durant el seu manament. Així mateix hem saludat a Tiago Oliveira, coordinador de la Unió de Sindicats de Porto, com a nou secretari general, al que li hem desitjat tots els èxits en la “Unidade dos trabhalladores na luta pelos direitos, paz e solidaridade”

La representació d’Intersindical Valenciana també va prendre part en la conferència sindical internacional prèvia –juntament amb organitzacions sindicals de més de 80 països de tot el món– on es van compartir multitud d’experiències en la lluita pels drets de la classe treballadora.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.