Intersindical Valenciana per l’alliberament de Luisa Hanune

22 / 07 / 2019 | Intersindical

Intersindical Valenciana indignada per la detenció arbitrària de Luisa Hanune, secretària general del Partit dels Treballadors, militant de la democràcia, dels drets de les dones, de la sobirania popular, de la sobirania nacional i contra qualsevol forma d’ingerència externa, i per la seva presó provisional decretada pel tribunal militar de Blida des el 9 de maig de 2019, en un estat de total aïllament, privada de visites, sense cap informació oficial sobre els càrrecs que se li imputan-

Des de la Intersindical Valenciana denunciem aquest empresonament que afecta una responsable política, i això independentment dels nostres respectius punts de vista sobre la política del Partit dels Treballadors i de la seva secretària general, donem suport l’alliberament immediat i incondicional de Luisa Hanune. Aquest acte antidemocràtic que criminalitza l’acció política està dirigit també contra els milions d’algerians i algerianes compromesos en la lluita per la democràcia i la llibertat.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.