Per la llibertat dels presos sahrauís

Intersindical Valenciana vol denunciar la situació en què es troben les preses i els presos sahrauís a les presons marroquines.

16 / 04 / 2020 | Intersindical

Volem recordar les detencions arbitràries que pateix la població sahrauí, i les injustes condemnes que compleixen en presons a centenars de quilòmetres de sa casa.

A tot això s’uneix la situació que estem vivint hui en dia per la pandèmia de la COVID-19, que encara posa més en perill les preses i els presos sahrauís, ja que es troben amuntegats en les presons marroquines que es troben en unes situacions deplorables.

Per això, Intersindical Valenciana s’uneix a la campanya d’Equipe Media per demanar la alliberament immediat dels presos i preses polítiques sahrauís.

Visca el Sàhara Lliure!Comentaris
isabel varón vico
17 / 04 / 2020 - 12:36

Liberación inmediata de presas y presos políticos saharauis.
Condena al estado marroquí por permitir romper el confinamiento de marineros marroquís ingresando en los territorios ocupados de El Aaiun, poniendo en riesgo la vida de los saharauis.

SAHARA LIBRE!!Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.